GROTE MATEN LAARZEN

De afgelopen periode hebben we nog meer laarzen in de grote maten binnen gekregen. Er is zelfs een nieuwe sub merk van de fabrikant bijgekomen voor de zogenaamde extended sizes, laarzen die verder gaan als de gebruikelijke maatseries. Dit sub merk is Pleaser Pink Label en is zeker de moeite waard om even te bekijken!

Ook van de overige lopende laarzen collectie is een groot gedeelte verkrijgbaar in grote maten zoals maat 43 en groter. De collectie grote maten laarzen is toch sexy en vrouwelijk doordat er goed is gekeken naar pasvorm en uitstraling. Het zoeken op een grote maat of een andere eigenschap is zeer eenvoudig. Links vind je diverse selectie mogelijkheden waaronder een maatselectie. Selecteer hier de gewenste maat en in één druk op de knop kan je zien welke modellen er in jouw maat leverbaar zijn.

Leverbaar zijn onder andere:

-laarzen maat 43
-laarzen maat 44
-laarzen maat 45
-laarzen maat 46
-laarzen maat 47
-laarzen maat 48
-laarzen maat 49

Als je “shop” aanklikt kan je zoeken op de verschillende soorten en merken laarzen. heb je een vraag over grote maat laarzen stel deze dan even via info@laarzenspecialist.nl, we helpen je graag verder!