Waarom zijn niet alle maten te bestellen?

Als je op de site rond kijkt dan zal je zien dat niet alle maten te bestellen zijn. Dit kan best lastig zijn als je je favoriete model niet kunt bestellen in jouw maat. Waarom is dat?

Dit komt omdat vanaf heden de voorraad in de webshop zowel gekoppeld is aan onze eigen voorraad als aan de voorraad van Pleaser Shoes in Amerika. Wat je op de site ziet, is dus leverbaar. Er moet overigens wel een kleine kanttekening geplaatst worden bij deze koppeling. Alhoewel in 98% van de gevallen de koppeling correct is, blijft het verloop in voorraad zowel bij ons als bij Pleaser Shoes groot: het kan dus sporadisch voorkomen dat bijvoorbeeld een grote klant net een volledige serie bij Pleaser Shoes heeft opgekocht, vlak voordat jij je order hebt geplaatst. In dat geval kan het zijn dat de correctie op de voorraad langzamer is als jouw order.

Wil je extra info over Pleaser Shoes en de werkwijze van Pleaser Shoes? Vergeet dan ook niet de algemene info pagina te lezen. Op deze pagina is heel veel nuttige info te vinden zodat je een nog beter inzicht hebt in de wereld van specialty shoes en boots!